BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

15 august 2011

[REVIEW] Farmec - Perle de ceara depilatoare

In primul rand vreau sa va spun ca giveaway-ul s-a terminat , si sa va multumesc prin aceasta cale pentru participarea voastra :D Ma bucur ca ati fost multe care s-au inscris :D Asa am descoperit multe bloguri interesante ;)) Voi incepe sa fac listele si voi publica castigatoare cat mai repede cu putinta , insa din cate se arata voi ajunge la posta abia luni :( Sper sa nu se supere pe mine castigatoarea :* Ajunge cu povestitul ca asta e un post de review :))) Mai multe impresii si pareri despre giveaway in postul aferent ;)

De mult nu am mai facut vreun review :"> Si cu asta am intarziat deja :))
Oare de unde sa incep? :P
Este vorba de Perlele de ceara depilatoare de la Farmec , cum am scris si in titlu :P
Ele arata asa in cutie:


Dupa ce desfaci ambalajul "perlele" arata cam asa :
Plus ca vin insotite de un bat/spatula  :P


Le-am si testat la cateva zile dupa achizitie. Intai le-am incercat pe picioare si mi-a placut mult cum scoate firele de par. Insa am zis sa merg si mai departe si sa le incerc si in zona inghinala !! Wrong!! Nu suport durerea in zona aia X( Desi nu m-am dat batuta pana nu am smuls jumate din zona nu am rezistat pana la sfarsit. Probabil rezistam daca nu erau groase firele de par si nu trebuia sa "jumulesc" in aceeasi zona de 3-4 ori (!!)  Nu le recomand daca "suferiti" de fire groase si incapataate!

Plusuri:
- nu are acel miros specific de ceara
- nu "crapa" asa repede cand smulgi fasiile
- se usca foarte repede => mai putin timp de asteptare
- pretul - cam 12 lei depinde de unde le procuri
- poate fi refolosita
- se poate incalzi si la microunde (testat de mine!)
- nu se intinde asa tare ca si ceara normala

Minusuri:
- daca e prea topita e mult prea lichida ca sa o poti aplica cu batul si trebuie sa astepti sa se inchege putin
- nu a vrut sa ma ajute in zona de jos >:P
- pe picioare nu m-am iritat deloc insa in zona inghinala a iesit destul de urat

Recomand: 
Da! Daca suporti durerea si ai fire subtiri

Pret: 12-13 lei depinde de magazin
Gramaj: 250 de grame

Va las si cateva poze de pe ambalaj ca sa vedeti ingredientele , modul de utilizare si tips-uri de la producator:
*click pe poza pentru a o mari*



5 comentarii:

  1. mi-e frica sa ma mai dau cu ceara, si eu am patit-o acum ceva timp:-s eu folosesc edpilatorul, pt toate zonele:))

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat niciodata perle,doar bezi de la veet.De fiecare data cand ma gandesc la ceara ma gandesc la momentul ala cand aplici ceara pe piele si zici:la 3 trag.Si incepi 1..2..3.....4....5:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristina S. - Eu in unele zone nu reusesc nici cu depilatorul :))) nu-s asa de mult tupeu :P depilatorul doar pe picioare in rest lama ...

    @The Shallow Doll - :)) Cam asa e :P Eu am incercat toate variantele posibile si tot nu imi iesea :))) prima data am zis ca nu ma uit numai numar si trag , si a iesit ceva in genul zis de tine plus ca ma uitam la tavan :))) apoi sa ma uit si asa sa numar si sa trag - nici asa nu mi-a iesit sa trag la 3 :))) Nu s-a inventat pt mine ceara in zona "aia" :))) Traiasca lama :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Oricum,ceara in zona inghinala e in mare parte o loterie.Mama lucreaza ca asistenta medicala la un cabinet de medicina de familie.Si mi-a zis ca a venit odata o fata care a zis ca dupa ce s-a epilat inghinal cu ceara,i-au crescut sub piele fire de par.Numai ca unul cica se infectase,se inrosise,durea si era destul de mare portiunea aia.Si a fost trimisa sa ii indeparteze chirurgical toata treaba aia.Si i-a zis medicul sa nu se mai epileze cu ceara ci sa recurg mai degraba la crema.

    Din punctul asta de vedere cred ca am "noroc",ca nu suport sa ma epilez cu ceara in zona aia ca am pielea sensibila in general.Si cu atat mai mult,nu am chef sa ajung ca fata aceea.Sufera baba la frumusete...dar parca nici asa:))

    Iar cu lama,e complicat,ca trebuie sa folosesti aparate de las care au numai o lama din cauza ca un numar crescut de lame inseama si mai multe fire crescute sub piele:-s

    RăspundețiȘtergere
  5. Saraca fata ... Si mie mi-au iesit niste cosuri pe zona aia si dureau ca naiba :| 3 zile trebuia sa le suport acolo ca nici nu ma putea atinge de ele...vai vai ..nu mai fac asa ceva never ever!

    Eu nici cu aparatele cu 2 lame nu ma descurc ca ma tau imediat :))) numai de la 3 in sus pot folosi ...insa am noroc ca nu prea imi cresc sub piele.. poate doar un fie la luna, ceva de genul...deci e ok. mai putin faptul ca creste repedeee :|

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena