BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

22 noiembrie 2011

DIY - Teal nail polish

 Hy :D 
Spuneam azi pe Facebook ca vreau sa imi fac neaparat o oja in nuanta teal , un verde-albastru sau albastru-verzui , nu stiu exact :P Daca stiti voi, va rog frumos sa ma luminati si pe mine :)) 

In primul rand am incercat pe un carton alb daca imi convine culoarea obtinuta prin amestecarea celor 2 oje. Am mai adaugat ba o culoare ,ba alta ,pana mi-a placut rezultatul . 
Va sfatuiesc sa faceti la fel si voi inainte sa va apucati de mixat culori , ca poate nu va place si stricati bunatati de oje :)))

Aveti nevoie de o sticluta goala, "spalata" in prealabil cu acetona :))

Apoi am inceput :D 
Am lasat amestecul facut prima data langa mine si cum amestecam acolo culorile trageam cate un swatch langa primul amestec ca sa vad pe unde ma situez cu nuanta, daca mai trebuie adaugat albastru sau verde. Am pus si o poza mai jos dar nu prea se vede diferenta din cauza luminii - sau mai bine zis a "ne-luminii" - ce e afara.Am incercat si cu blitzul dar nu surprinde bine culoarea. 

Cred ca nu mai am nimic de adaugat. Va las cu pozele :) 
Si spor la treaba daca vreti sa va apucati si voi :) 






Dupa cum se vede in fiecare poza e o nuanta diferita :))) Cea reala e cea din poza de "grup" , undeva intre nuanta din sticla din poza a doua si swatch-ul de mai sus.


***

O citittoare m-a rugat sa ii fac un swatch cu Natty 457 :D 
So here it is :) 
E cu foarte putin mai deschisa nuanta in realitare. 


 ***

Daca aveti intrebari , sugestii sau orice sa imi spuneti va invit sa imi scrieti ori aici la comentarii ori la rubrica "Contact me" aflata in partea de sus a blogului :) O zi faina sa aveti!
post signature

5 comentarii:

  1. e super ideea...si eu cand ajung sa ma plictisesc de oje ma apuc sa le combin si rezulta noi culori pe care ori ajung sa le plac:D ori le arunc la gunoi:)):D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt cititoarea care te-a rugat sa faci swatch! Multumesc frumos!
    E superba culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere :D Sper sa o gasesti si tu :D

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena