BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

17 noiembrie 2011

Provocarea Normaderm - Parerea mea

 Hello :)
Azi vreau sa va vorbesc despre produsele Vichy primite prin intermediul campaniei de testare organizate de ei.
Am primit 2 mostre de crema Normaderm Crema Hidratanta 3 in 1 si o mostra de Normaderm Curatare Triactiva.

Am inceput testarea cu gelul de curatare. Am vrut sa vad daca e vreo diferenta intre el si cel de la Garnier 3 in 1.
De cum l-am desfacut am simtit ca miroase frumos, a fructe parca. Pe mine nu ma deranja nici mirosul celui de la Garnier ,dar poate sunt fete carora acesta din urma nu le-a placut.
L-am folosit mai mult ca masca si o data m-am spalat cu el pe fata. Am observat ca se usuca mai repede decat cel de la Garnier, dar se da jos la fel de greu si anevoios .
Lasa pielea fina si mata pentru cateva ore daca e combinat cu crema de la ei.

Sa va spun si cateva cuvinte despre crema. Prima mostra mi-a placut. Ajunge sa pui foarte putin produs pe fata ca se intinde foarte bine. Intra repede in piele si lasa o lasa catifelata. Matifierea ,fara nici un alt produs de make-up , la mine a durat cam 3-4 ore, apoi a inceput sa imi luceasca tenul.
Pe cand am vrut sa testez a doua mostra ca si baza sub fondul de ten,nu stiu ce a/am patit ca m-am iritat rau . Obrajii mei erau foarte rosii, nu i-am mai vazut asa never. M-am spalat de crema si in cateva ore a disparut de tot roseata. Intre timp insa simteam ca sunt calda la fata :|
Nu stiu ce s-a intamplat, nu am schimbat nimic in rutina mea zilnica :( Nu-mi pot da seama...

Concluzii:
In fine, cu prima mostra mi-a placut insa nu pot sa spun o parere clara despre crema fiindca nu am testat-o decat de cateva ori .
Gelul e ok, curata bine, ca masca se comporta bine, timpul de asteptare e scurt. Insa la fel ca si la crema nu pot sa spun daca e eficient pentru tot ce spune producatorul.


Cum am participat la campanie si am trecut la pasul doi as avea nevoie de cel putin 2 fete care ar vrea sa testeza produsele Vichy mentionate mai sus. 
Trebuie doar sa imi lasati numele si adresa de mail! Cu singura conditie sa nu fiti deja inscrise in campanie!


***

Daca aveti intrebari , sugestii sau orice sa imi spuneti va invit sa imi scrieti ori aici la comentarii ori la rubrica "Contact me" aflata in partea de sus a blogului :) O zi faina sa aveti!
post signature

7 comentarii:

  1. Eu m-am inscris, dar nu am primit nimic inca:(. Asa ca...daca nu voi primi , ma poti trece pe lista ta:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu le-am primit... Daca te uiti la lista de ingrediente, vei vedea, ca alcoolul denaturat este un component major al cremei. Este de preferabil sa evitam produsele de ingrijire ce contin acest ingredient pentru ca este un iritant pentru piele. De celelalte componente nici nu m-am mai interesat, vazand acest lucru. Eu zic sa nu o mai folosesti.
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. @Catallina - Sa ma tii la curent si daca e te trec pe tine :)

    @Anonim - Mda.. Am vazut lista de ingrediente doar dupa ce m-am rosit toata :| Am si aruncat mostra si n-am de gand sa o mai iau daca face asa "urat".
    Am luat la puricat lista de iritanti si vreau sa fac curat printre cosmetice :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu te sfatuiesc sa accesezi site-ul pasagerei. Ea a depus o munca incredibila acolo, postarile sunt bine documentate dupa jurnale medicale. Nu ii fac reclama, mai ales ca sunt unele lucruri cu care eu nu sunt de acord (foarte putine, oricum). Am trimis cu anonim inainte, am apasat din greseala. Iti las linkul in care ea vorbeste depre iritanti si alergeni http://pasagera.ro/iritanti-si-alergeni.html :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi de link :) O citesc si eu si de la ea am inceput sa adun intr-o lista iritantii :P
    Doar ca nu am avut pana acum probleme de genul si nu am dat asa mare importanta, insa dupa incidentul asta voi studia mult mai atenta ingredientele

    RăspundețiȘtergere
  6. Lista asta trebuie sa mi-o adun si eu. Nu de alta, dar unele creme, oricat de scumpe ar fi ele, tenul meu nu le accepta...
    Inca nu am primit nimic....hmmm

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca vrei iti pot trimite o lista cu iritantii din produse :)

    Nu stiu care e data limita pentru trimiterea mostrelor. Dar ai grija ca le lasa postasul in cutia postala, sa nu ti le fi luat cineva :|

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena