BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

21 februarie 2011

NOTD - Beaded French

     Mi-a placut cum mi-a iesit cealalta manichiura cu bilute si am zis ca trebuie sa repet experienta. Bun, zis si facut ! A iesit ce o sa vedeti mai jos in poze. Insa am o mica precizare , si anume: prima data am folosit bilute negre si argintii si le`am acoperit cu topcoat si n`am avut absolut nici o treaba cu ele.Acum insa am folosit bilute rosii si albatru transparent .

     Prima data imi fac mana stanga , toate bune si frumoase pana sa pun topcoat peste ele ..cand ce vad?? se ia culoare de pe bilute!! Toata oja alba s-a facut roz ! Nervi ! Crize ! Reparat cu oja alba ! Am ales alte bilute pentru mana dreapta . Am in rotita cu bile cateva albastre transparente . Zic buun! Aste-s transparente deci nu trebuie sa se ia culoarea ! Eii si ce credeti? S-a luat ! Nervi ! Crize ! Reparat cu oja alba ! Se si poate vedea ca au aparut "bulbuci" de la atata oja una peste alta :)))
     Ma uit mai bine la bilele decolorate albastre si ele au ramas transparente de tot dupa cateva ore :)))
     Acum nu zic ca toate se iau pentru ca daca ar fi fost asa s-ar fi luat si de pe cele negre si argintii. Ehh poate o fi ca am folosit alt topcoat. Inca nu stiu ... Dar daca aflu va dau de stire !
    Va las cu pozicile :D






4 comentarii:

  1. imi plac mult. doamne cata rabdare ai avut sa lipesti fiecare biluta. sunt minuscule :D

    RăspundețiȘtergere
  2. A.M. mersi :) sa stii ca nu a fost chiar asa greu sa le lipesc , se prindeau ele de oja transparenta eu trebuia doar sa le arat "calea" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumos:X..atat de finutza este manechiura:X..

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena