BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

11 februarie 2011

NOTD - Chocolate Brown

Am revenit cu NOTD .. trebuia sa postez asta acum cateva zile dar nimic nu a tinut cu mine... nici cablul de date de la telefon si nici macar acumulatorii de la aparat ..si nici unghiile :| Am reusit sa imi rup 2 si prin urmare le`am scurtat pe toate.
Totul s`a intamplat ca intr`o comedie (cam naspa pentru mine ) ... mi`a picat cutia cu oje ..apoi mai incolo putin mi`a cazut cutia cu chestii pentru unghii si ca totul sa fie si mai frumos mi`a cazut si blatul culisant de la tastatura... si tastatura peste toate cele cu mouse cu tot . Acum rad dar atunci aveam niste nervi .. nici nu stiam dupa care sa sar prima data :)))
Si cum in orice rau e si un bine macar mi`am numarat ojele :D nu le`am mai numarat de cand am avut cam 25 ... eii acuma am 65 :))) si inca e in crestere :)) 
Sa nu va mai plictisesc cu povesti va las cu unghiutele mele :D N`as fi crezut niciodata ca imi va place asa o nuanta dar ete ca mi`am schimbat gusturile :)) 
E oja Farmasi nr 60. Ca sa va dati seama mai bine culoarea seamana mai mult in pozele fara blitz. 

Cu blitz: 



Fara blitz: 





7 comentarii:

  1. si m-ai facut la nr de oje.. eu am 61 sau 62 :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi :)

    inseamna ca stam binisor amandoua la oje ;)) lasa ca ma intreci imediat ;)) oricum shutter`ul tau face cat 50 de oje la cat de bine poate arata pe unghii :X :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Peste culoarea asta ar arata yummy niste fructe din fimo...

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar ca :> ce idee mi`ai dat :* mersi :>

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat am cautat culoareaaa, mi-am luat in schimb un bej groaznic x_x gataa! must have it.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am luat-o din greseala fiindca in magazin mi se parea mai deschis insa nu-mi pare rau :D M-am indragostit de ea chiar daca nu o port asa des :P

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena