BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

9 martie 2011

Despre campania Gerovital Plant

       Hello :)
       Sunt sigura ca dintr-o sursa sau alta toate ati aflat de noua gama de la Gerovital Plant , deci nu mai insist pe aspectul acesta. Va spun doar ca sunt creme fara parabeni , fara conservanti , fara alegeni si contin extract bio de Floare de Colt certificat ECOCERT Franta. Plantele folosite pentru obtinerea cremelor provin din culturi organice fara ierbicide,pesticide si alte alea, deci nu sunt culese "de pe camp" ca sa afecteze flora spontana si protejata de lege.
       Ieri venind spre casa ma suna curierul ca are un colet pt mine de la Farmec. Zic imposibil ca au scris pe site ca vine in 3 saptamani si eu ma inscrisesem cu 2 zile in urma. Buuun iau coletul , il desfac si surprizaaaa :D am primit 20 de mostre de creme si un breloc cu jeton pt carucioarele de la supermarketuri :D Eram foarte happy !
      Apoi citesc pe net si vad ca s-a incheiat camapnia deci banuiesc ca de aia am primit asa repede ... or fi asteptat sa se termine campania si apoi au trimis la toti coletul :D Oricum eram foarte surprinsa ca a ajuns asa repede si mai ales ca am primit asa multe :D O sa-mi ajunga o vreme ca sa-mi dau seama care imi place mai mult(sau poate o sa-mi placa mai multe :> :)
      Mi-a facut cu ochii campania asta noua de la Gerovital inca de prima data cand am auzit de ea , dar fiind somera si pe banii parintilor nu prea pot sa le cer chiar asa multe , deci a picat la fix camapnia de testare :D
      Pe langa creme m-ar mai tenta si demachiantul si tonicul din gama asta . Sper sa mi le achizitionez cat de curand :)

     Va pun cateva poze facute cu telefonul ...nu sunt prea reusite dar macar asa ca sa va faceti o idee.




         Coletul contine 5 tipuri de creme a cate 4 bucati din fiecare : Crema hidratanta, crema nutritiva, crema antirid, crema antiimperfectiuni, ser pt ochi si buze. Pe toate pliculetele e trecut 20 + ,deci mi se potrivesc toate, chiar si cea anti-rid care tot pentru 20+ e :) 

         Cand voi putea oferi o parere obiectiva despre creme voi da de stire aici pe blog :) Am inceput de ieri sa folosesc crema antiimperfectiuni ,deci cred ca va fi prima pe lista de review-uri si va fi urmata de serul pentru ochi deoarece acum am incercat pe cel de la LRP care nu ma incanta deloc si mai e si sticky pe deasupra :| 
         V-ati inscris si voi la camapnia de testare? 

6 comentarii:

  1. Hmm si eu ma inscrisesem si primisem raspuns ca in 3 saptamani primesc coletul.
    Momentan vad ca niciun semn de viata. :-??

    RăspundețiȘtergere
  2. @Denisa- :D eu abia astept sa vad rezultatele :D sper sa fie de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Chatte trebuie sa apara si la tine :) eu le-am primit dupa 2 zile :)) ce noroc pe capul meu .. nici nu ma asteptam sa le primesc pana prin aprilie :))

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ma pricep prea tare, de aceea as vrea sa intreb ce inseamna acel 20+? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele sunt recomandate pentru grupa de varsta de la 20 de ani in sus :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena