BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

10 martie 2011

Nails failed :(

     Buna! Am reusit sa-mi rup ieri una din unghii pana in carne :((  so a necesitat decapitarea tuturor unghiilor pentru ca aratau foarte urat asa . Insa inainte sa le tau am zis sa-mi fac modelul pe mana stanga ( :| ) pentru concursul lui Andayn , mie imi cam place ce a iesit insa sper sa placa si la cei ce le vor evalua :D
    
    Acum ca le-am taiat macar am ocazia sa fac o pauza de la manichiuri si pot sa incerc tratamentul de la Farmec asa cum spun ei - adica timp de 1 saptamana se foloseste zilnic de cate 2 3 ori fiindca asa se va vedea rezultatul mai bine. Eu sper sa aiba dreptate ! Am sa revin cu pareri despre el si cu un review . Eu la degetul aratator de la mana dreapta am o mica problema , mi se crapa coltul unghiei de fiecare data in acelasi loc :( Cum creste putin unghia cum deja se vede crapatura iar daca nu sunt atenta si o agat fff putin -pac- se rupe coltul :| Acum ca le-am taiat din "radacina" si cu tratamentul acesta sper sa nu se mai intample .
  
   Maine voi face un review la masca de fata de la Chantelle :D

     Va doresc o zi buna :*

10 comentarii:

  1. Te asteptam inapoi cu unghiutzelee! >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Credeam ca doar eu am problema asta...mie mi se crapa unghia degetului mare, la ambele maini...cateodata daca nu o ating reusesc sa o salvez pana creste si pot elimina partea cu fisura, dar uneori se mareste tot mai mult pana nu am de ales si trebuie sa o retez de acolo. Mai grav e ca e din carne....stau o vesnicie pe urma sa creasca.
    Ai grija cu tratamentul devin de portelan, se intaresc ff tare si nu mai au flexibilitate. Le-ai lovit, ti-au sarit ca retezate cu unghiera. In prima faza nu ti se pare, dar dupa un timp aici se ajunge daca nu dai cu ceva pe ele. Ziceau fetele sa le masez cu ulei sau o crema dupa 30 min-1 ora de cand pun Farmec...oricum eu il folosesc rar, numai pt exfoliere. Am devenit imuna la el, nu mai accelereaza cresterea.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ramona - off deci nici cu tratamentul asta nu am sanse :| am schimbat acum si dizolvantul de unghii si baza..sper totusi sa am noroc . am sa folosesc farmecul si daca vad ca tot asa face caut altceva. tu folosesti ceva tratament?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Chatte - voi reveni eu si cu ele asa mici doar le las o saptamana sa respire :)) pana atunci o sa fac modele pe unghia de proba :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, de 3 ani numai farmec...incerc sa dau doar pe varfuri, sunt ok si lungi de 1 cm ca ma descurc mai usor decat cand mi le facea sa creasca de aratau ca false din cauza lungimii exagerate :) Vreau Favisan dar nu l-am gasit, mi-as dori numai pentru exfoliere. Nu le mai vreau atat de tari. Eu le am si subtiri si parca-s niste lame, daca vreau sa imi scot un punct din piele fac ditamai rana desi nu insist...pur si simplu taie pielea.

    RăspundețiȘtergere
  6. tot asa subtiri sunt si ale mele :| eu prima data am dat si pe cuticule putin si s-au facut varza de la el ..acum doar pe mijloc ma dau si pe varfuri.
    Chiar sunt bune cele de la favisan? eu am vazut intr-un plafar dar n-am indraznit sa cumpar :P anaisa si-a comandat favisan de pe un site. oricum era sub 10 lei pretul la o sticluta deci nu e o avere. cred ca ma pun sa studiez ca am vazut la palfar mai multe culori si nu stiu care pt ce e ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi l-au recomandat 2 prietene care si-au refacut unghiile cu el dupa ce si-au dat jos tipsurile si li se faceau fasii. E la Plafar, dar mereu am avut ghinion si nu mai era. Am fost comoda, am intrat numai in cele ce-mi erau in drum. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. am sa incerc si eu atunci :D multe n-am de pierdut :P mersi de recomandare :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tratamentul de la Farmec e suupeeeeer și chiar are efect. De la niște unghii fragile, care se rupeau cum creșteau, am ajuns să am unghii tari care nu se mai rup decât din când în când.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum ca am inceput cu Farmecul ma duc pana la capat :P Sper sa aiba efectul ce l-a avut la tine :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena