BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

25 octombrie 2011

Ritualul meu de ingrijire a unghiilor

Hello fetelor ;)

Deja de mult vroiam sa fac postarea asta, dar ba am tot uitat... apoi mi-am pus gel si treburile erau altele, apoi nu puteam sa fac fiindca mai aveam pe unghii restul de gel.

Cum v-am mai zis, am dat jos gelul singura oricum mai era doar pe un sfert din unghie si era ca si o guma asa ca l-am dezlipit de pe unghie. Au fost o catastrofa unghiile, dar le-am facut cu buffer-ul si le-am netezit si acum arata ok,doar ca inca sunt subtiri pana nu creste toata suprafata pe care a fost gelul.
Nu sunt contra lui...dar parca nu mi-as mai chinui unghiile in halul asta.
Daaar am auzit ca sunt si geluri UV subtiri de tot si pentru care nu trebuie pilita suprafata unghiei :D Nu stiu cand o sa ajunga si in Romania dar nu imi pierd speranta :)))

Si acum sa trecem la subiectul acestui post :D
In sfarsit unghiile mele arata cat de cat ok si se pot da pe post :)))
Se vede pe inelar unde mai inchis acolo e aproape transparent unghia :(

In primul rand am dat jos oja veche. M-am spalat bine bine pe maini si m-am pus la masa mea de lucru ;))
Unghiile mele arata asa "dezbracate" :)))
Nu-l dau pe maximum size sa nu va speriati totusi :))) Cine vrea sa riste click pe poza ;)
 

 
Iau Cuticle Remover-ul de la Orkide si ma "ung" bine .
Cu betisorul de portocal am "aranjat" cuticulele :)) Si a iesit asa:

Le pilesc:


Le dau apoi cu buffer-ul.
Acesta cred ca e descoperirea secolului pentru mine :))) Daca nu il aveam nu stiu cum reuseam sa aduc la un nivel unghia. Dupa ce am dat jos gelul, unghia mea parca era santier , si v-o spun foarte sincer, era teroare . Era descuamata, denivelata , ce mai , un dezastru. Dar dupa ce am dat putin cu buffer-ul unghia mea zici ca a fost pupata de o printesa si s-a transformat miraculos :))) Plus ca inlatura si petele galbene ;) Va sfatuiesc sa va luati si voi unul sa va convingeti ;) Eu spun ca pentru aia 2 lei jumate merita !


Apoi le dau de 2 ori cu tratamentul de la Farmec cu vitamina B5. Eu asa m-am obisnuit sa dau de 2 ori . Daca nu va descurcati sa dati doar pe unghie cu tratamentul, va sfatuiesc sa folositi un ulei de cuticule inainte de a incepe acest pas, fiindca are tendinta de a usca foarte tare cuticulele. Eu m-am invatat deja cu el si nu mai e nevoie. Un tip ar fi sa luati doar putin produs pe pensula si sa aplicati din mijlocul unghiei spre margini ;)



Dupa acest pas urmeaza base-coat-ul. Momentan sunt in teste cu Favisanul asa ca l-am ales pe el. Imi place pana acum deoarece lasa unghiile foarte lucioase cu o foarte usoara tenta de roz. In schimb are un miros foarte intepator! Miroase a diluant de vopsea parca , si mirosul persista si a doua zi de la aplicare, chiar daca mirosul ojei de deasupra nu se mai simte. Voi reveni cu un review cand voi vedea cum sunt unghiile mele dupa ce creste zona asta subtire de tot.



Pun uleiul de cuticule si gata etapa de pregatire. Uneori mai sar peste ulei, dar il aplic dupa ce termin manichiura de tot.



Dupa ce se absoarbe cat de cat uleiul, ma spal pe maini si aplic o crema pentru maini si unghii. Momentan folosesc o crema de la Oriflame pe care o masez bine bine in cuticule si pe langa unghie :D

De obicei dupa aceasta etapa inlatur surplusul de oja cu betisorul de portocal fiidnca vine mult mai bine jos si nu trebuie sa ma chinui cu acetona si nici nu risca sa imi stric modelul, plus ca acetona usca cuticulele :(  Eu cand dau cu betisorul peste surplus acesta se decojeste aproape singur :D

Sper ca v-am putut fi de folos cat de cat cu aceste informatii. O zi placuta in continuare!
Maine voi posta un model cu o pisica :D Cine ghiceste primeste o bombonica :))


O mica precizare! Acesta e doar metoda mea! Nu e universal valabila pentru toate! Asa imi place mie sa fac ;)


post signature

9 comentarii:

  1. Eu folosesc acum o baza de la Miss Spprty si sunt super multumita!! Dupa ce ma sterg de oja, unghia ramane curata si are un luciu frumos, de unghie sanatoasa:). Am vazut si eu de la Favisan, dar inca nu am cumparat. Eu inca urmez tratamentul cu regetis (am vazut ca nu mai are la plafarul de unde l-am cumparat eu).Dar zilele trecute, tot mi s-au rupt doua unghii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am de la Miss Sporty cea duo-cumva roz :D E ok, dar vroiam ceva mai "tare" :P
    Sa scrii impresii despre Regetis sa pot sa-mi bag unghia in gat ca nu il gasesc nicaieri :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare postul.Like like like!!
    Ma duc sa caut si eu la magazine buffer-ul.Face minuni :X:X
    Pup! :*:*:

    RăspundețiȘtergere
  4. buffer-ul are cumva sclipici in el? vazusem tot mov si cu putin sclipici la un magazin, mi s-a parut putin ciudat si inca nu mi-am luat...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Lady Biw - Mersi :)

    @Clyyy0 - Are un fel de sclipici , nu mare ci asa mai marunt :)

    RăspundețiȘtergere
  6. merci, o sa ma duc la magazinul respectiv si imi iau si eu

    RăspundețiȘtergere
  7. :D Foarte interesant ritualul tau:D Si usor de realizat:D:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Laura, ala e tratament. Tu ai roz si eu am verde!! Dar eu am spus de baza!!!! E movaliu si scrie pe sticluta cam asa: Nail Expert Manicure - Silk Base and Top Coat, for Glossy Nails.

    RăspundețiȘtergere
  9. E si baza si tratament, de aia se numeste by-phasse. Stiu de care zici tu , dar ala e doar baza :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena