BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

15 decembrie 2011

[NOTD] Romantic Glittered Nails

 Un model super simplu dar care mie mi-a placut foarte tare, chiar daca nu sunt "de sezon" . Modelul l-am avut facut acum vreo cateva zile - am cam ramas in urma cu NOTD-urile :P ,dar le pun pe toate, va promit ;)
Sclipiciul l-am dat jos cu "tehnica" staniol :)) Daca se poate numi tehnica :))) 
O stiti ,nu?
Ehh pentru cele care nu stiu un mic rezumat :P Tai 2 dischete demachiante in 5 parti egale - adica sa obtii 10 bucati din cele 2 dischete :P Ma exprim cam naspa :)) 
Le umezesti cu dizolvant , le pui pe unghie si apoi le invelesti cu staniol ca sa nu pice si sa nu se scurga dizolvantul in cele 10-15 minute cat le tii pe unghii. Eu le fac pe toate deodata, e cam greu dar cu putina practica iti iese :P Dar se pot face la fiecare mana separat. E cam nasol sa "ambalezi" degetele cand cealalta mana arata ca a unui robocop :))) 
Dar partea buna e ca vine jos tot sclipiciul fara nici un frecus sau nervi si dischete distruse pentru fiecare unghie :)))
Partea mai putin buna e ca iti cam usuca cuticulele asa ca vor avea nevoie de o atentie mai speciala dupa procedeu. 
Dar scpati de sclipici ca ai zice ... sclipici :)))

Enjoy! :*






























 ***


Daca aveti intrebari , sugestii sau orice sa imi spuneti va invit sa imi scrieti ori aici la comentarii ori la rubrica "Contact me" aflata in partea de sus a blogului :) O zi faina sa aveti!
post signature

5 comentarii:

  1. Daa, si mie imi place asa cu sclipiceel!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Modelul asta ma duce cu gandul la un babydoll din matasica roz care are pe margini dantela neagra.

    Frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase unghiutzele! Multumim pentru ca ne-ai dezvaluit metoda de a da jos sclipiciul, mereu ma enervam cand trebuia sa imi sterg unghiile:*

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena