BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

23 decembrie 2011

[PIC HEAVY] Ramble despre par si placa , despre Trender , shopping si poate si altele

Buna!

Mai e foarte putin si Craciunul e aici! Am noroc ca nu trebuie sa imi bat capul cu meniul and stuff (sunt altii din familie care o fac :p). Asa ca nu am avut treaba decat cu outfit-ul,make-up si unghii :-D ah si cu cadourile,dar pe ele le rezolv azi, cu putin noroc :-D
Vroiam sa fac postarea asta de multa vreme dar am tot amanat, dar nici n-am vrut sa trec in noul an faca sa fac postarea, so here it is. 
E o postare programata , ca majoritatea din ultima vreme :| 
Inca nu a ajuns mocul cu PC-ul :|

***

In primul rand vreau sa va vorbesc despre parul meu. Am un par dificil, care se ingrasa repede si mai am si matreata pe de-asupra :| nu e o combinatie tocmai fericita..
Acum vreo 2 luni am vazut pe youtube un filmulet cu o tipa care renuntase la placa timp de o luna si a si aratat rezultatele dupa o luna.
Mi-a stat gandul la clip o vreme :-)) Apoi intr-o dimineata, acum o luna, am zis gata! Las si eu placa! A fost greu, fiind addicted cu adevarat! Nu imi vedeam viata fara placa! Nu ieseam nici pe balcon cu parul valvoi =)) Credeam ca placa e descoperirea secolului, sau poate chiar a mileniului =))
Inainte sa las placa am incercat o metoda mai veche pt par, si anume clatirea parului cu otet de mere. Dupa clatire si uscare parul meu parca mi-a fost schimbat,pur si simplu era de nerecunoscut! Era matasos si aranjabil - daca exista cuvantul asta :)) Atunci am avut revelatia sa las placa.
Am mai avut tentative -toate esuate dupa cateva zile. Asta a fost si motivul pentru care nu am facut mare tam tam pe chestia asta!
Dar daca eu am reusit puteti si voi!
Merita efortul macar pentru o luna,ca sa vedeti rezultatele cu ochii vostri!
Daca parul meu mereu messy ,ondulat si total neascultator a reusit fara placa, eu spun ca se poate!
Am trisat doar de 2 ori in luna asta dar si atunci doar superficial, cand bretonul facea fite de fite si nu aveam nervi de el :))
In luna asta l-am si aranjat,l-am filat putin si il ador! Asa putin ondulat si ascultator cum a devenit de o luna incoace!
Nu stiu cum a reusit un simplu otet sa imi astampere parul, dar a facut-o, asta in ciuda atator produse cosmetice folosite/incercate pana acum!
De Craciun sau Revelion probabil voi pacatui cu placa, insa nu va mai reveni in rutina mea de ingrijire a parului! Va ramane un moft pe care voi incerca sa ma abtin cat pot eu! Si daca am reusit o luna si ceva, inseamna ca va merge!


***

Si daca tot e vorba de par vreau sa va spun ca sunt trenderitza Palette! Ieri am primit coletul cu cele 2 vopsele :-D sunt foarte fericita fiindca si asa vroiam sa ma vopsesc dupa Craciun! Da..nu e o chestie tocmai sanatoasa pentru par, dar motivele am sa vi le spun in postarea cu pricina ce va urma dupa Craciun

 Si pozele:





 Abia astept sa le incerc :D

***

Cadourile castigate la 2 giveaway-uri :D

Sunt absolut minunate :X
Daca vreti sa comandati de la ea v-o recomand !!





 Si colierul de la Mazza , care a ajuns in sfarsit la mine dupa mai multe peripetii .Dar e bine ca a ajuns :D
Imi place tare mult colierul :X



 ***

Shopping-uiala din ultima vreme :D 
Voi face cate de curand review la crema de fata si la gelul de curatare. 







 Pfuu cred ca e suficient pentru azi :))) 
Daca aveti intrebari despre produse puteti sa imi lasati comentariu si va voi raspunde cat de repede cu putinta!


 Sper ca nu am uitat nimic :))) Dar cel mai probabil am uitat :))) Ca asa-s eu :))) Dar revin !




Daca aveti intrebari , sugestii sau orice sa imi spuneti va invit sa imi scrieti ori aici la comentarii ori la rubrica "Contact me" aflata in partea de sus a blogului :) O zi faina sa aveti!
post signature

2 comentarii:

  1. si eu am inceput sa evit placa :)) am 2 sapt de cand nu il intind ...probabil ca de revelion o sa il intind ,dar sper ca doar atunci ! Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca mai e cineva care lasa placa :D
    Acum de sarbatori probabil voi "pacatui" cu placa , dar apoi o las clar@

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena