BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

8 februarie 2011

Review - Gerovital Plant - Sampon anti matreata cu ichtiol

Boon ..Sa incep cu inceputul :D Eu am parul gras si cu matreata. Pana acum am incercat aproape toate sampoanele anti-matreata care erau pe piata ( de la W&G la Dove, Schauma si multe altele inclusiv Vichy) si de la toate faceam matreata la greu dupa cateva spalari . Intre timp am descoperit H&S si ala era! Nu fac matreata de la el deloc - indiferent de sortiment. Dar cum tot apareau noi si noi sampoane anti-matreata lasam H&S`ul si il incercam dar renuntam dupa maxim 4 spalari ca imi revenea matreata. Asa ca tot la H&S ajungeam . Cum ma spalam prima data cu el cum disparea matreata . Dupa o vreme am vazut ca nimic nu isi face efectul asa ca am si renuntat la probat sampoane - si asa am inca vreo 5 aproape pline din celelalte sampoane :))) Dar le`am gasit si lor un rol :D Ma spal prima data cu ele pe par sa`l curat si apoi cu H&S - asa impusc 2 iepuri deodata (sau poate 3 :P ) consum sampoanele "naspa" , folosesc mai putin din H&S si scap si de matreata :D :D
Si acum sa va vorbesc despre subiectul acestui review .

Am cumparat acest sampon din greseala, de fapt nici nu eu l`am cumparat ci mama :P I`am spus ca vreau sa`mi iau Sebum Control tot de la Gerovital , insa nu l`a gasit si mi l`a cumparat pe acesta. Si fie vorba intre noi , bine a facut! :D
Am zis ca daca tot il am sa il si incerc desi eram extrem de sceptica. Nu i`am dat nici o sansa avand in vedere tot trecutul meu privind sampoanele anti-matreata. Insa am vazut ca prima data dupa ce l`am folosit nu ma manca pielea capului cum era de la alte sampoane. Au trecut 2 zile si l`am folosit iar. Deja cand mi`am dat jos prosopul de pe par ma asteptam sa vad matreata - nu am vazut dar nici acum nu eram prea sigura de el . De cand il am l`am folosit de vreo 6 ori si nici urma de matreata. Sper sa si tina efectul !

Plus:
- of course, cel mai mare plus e ca nu fac matreata de la el ;)
- si cred ca atat pentru ca nu l`am cumparat decat pt acest scop :P

Minus:
- Nu miroase el tare bine dar oricum nu persista mirosul multa vreme.Deci nu e chiar un minus. Nici nu stiu cu ce sa compar mirosul. Prima data cand l`am mirosit am zis ca miroase ca la tati in atelier :))) adica a chestii de lipit fier si prostii de astea ;))
- E cam micut ambalajul -125 ml , dar ajunge daca pui putin ca face multa spuma

Concluzii: 
Sigur il voi mai cumpara daca isi va respecta promisiunea ANTI MATREATA :D

Pret: 
intre 10 si 13 lei l`am vazut eu - pt 125 ml de produs

6 comentarii:

  1. FOLOSESC DE 3 SAPTAMANI ACEST SAMPON SI AM O MATREATA SUPERBA!!!!
    NU L RECOMAND

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc Sampon Antimatreata de la herbagen si sunt foarte multumit de el. Si in plus il gasiti in oferta de 3+1 gratis pe farmaci-ieftina.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc sampon cu ulei de argan si nu mai am probleme nici cu matreata si nici nu-mi mai cade parul. Il recomand cu incredere!
    Achizitionez produsele de pe www.dermargan-bionatura.ro, aici gasiti produse bio pe baza de ulei de argan, chiar si uleiul pur de argan, la oferta (am primit GRATIS un balsam de buze cu ulei de argan...super bun).
    Sper sa va fie de ajutor comentariul...!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna aveam matreata asa de urata de se formase pe firul de par parca aveam altceva,sm fost la farmacie si mi sa recomandat acest sampon pot sa spun k sunt f multumita il voi mai cumpara intradevar n miroase bn dar makr nu mai am matreata. nu mi se pare sa usuce nici parul mil face si moale si nu se electrizeaza. super.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am folosit acest produs si pentru scalpul meu nu este ok deloc, am facut mai multa matreata decat aveam. Eu am gasit solutia cu samponul de la Vichy Dercos- foarte bun. Pe langa faptul ca a disparut matreata , parul este foarte frumos si arata sanatos. Ideea ca nu toate tipurile de sampon antimatreata merg la toti. Trebuie fiecare sa incerce din mai multe pana gaseste samponul potrivit.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena