BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

10 mai 2011

[NOTD] Dotted French

Am reusit sa scot pozele de pe telefon asa ca am zis sa fac un post programat pe azi si sa vi le arat :P As fi vrut sa iasa putin altfel dar nu am avut un dotting tool mai mare :( Nici nu am gasit prin magazine si nu mi-a venit nici o idee cum as putea sa fac una hand-made ,dar voi mai studia ;))

Apropo de studiat :P Am reusit sa imi crap o unghie :( eram foarte nervoasa dar mi-am amintit ca am citit candva pe undeva pe net ca se pot "lipi" cu tea cup bag ... am google-il putin si am si gasit ;)) Asa ca mi-am lipit unghia :D Inca mai tine desi mi-am dat jos o oja cu dizolvantul de unghii si inca nu s-a dus lipiciul :X Eu zic ca merita sa incercati :D Am vrut sa fac poze cum mi-am facut eu dar daca nu a venit jos nu am avut cum .. Sper doar sa tina pana ajunge la "decapitat" :))) Va recomand procedeul cu incredere!!

Acum sa pun si pozele :))






14 comentarii:

  1. ce tare e! se vede foarte frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ai talent..love it..cred ca voi incerca si eu dar sa imi mai creasca unghiile :)) pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. lovely, vreau si eu dar n-am dotting pen:((

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa manichiura:) Si eu vreau dotting pen....da de gasesc pe undeva.

    RăspundețiȘtergere
  5. @yoana- Mersi mult :P Mai am multe de invatat :P Chiar as vrea sa vad niste manichiuri de la tine :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Miuri- Multumesc :D Dar poti incerca si cu altceva in loc de dotting tool...de ex. sunt niste ace de croitorie care au o bila in capat si poti folosi aia... sau capatul unui poc care e rotund ... gasesti tu ceva asemanator :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dia- Multumesc :D Cauta prin magazinele alea cu "de toate" La mine in oras sunt ,deci precis sunt si prin alte orase ,doar cauta cu atentie :)

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumos modelul.poti te rog sa-mi spui, sau sa-mi dai link-ul de la chestia cu "tea cup bag"? si mie mi se crapa unghiile si trebuie sa le tai si nu-mi place cand una este mica si celelalte mari. :))

    si daca te mai rog ceva, faci?:))
    poti sa-mi spui parerea ta despre manichiura asta? am vazut ca tu ai mai multa experienta ca mine, probabil esti si mai mare. chiar mi-ar prinde bine o parere. doar daca vrei, nu incerc sa-mi fac reclama, doamne fereste!
    e prima data cand incerc un model din asta si sunt curioasa sa vad ce crezi. :)

    http://piscot-cu-ciocolata.blogspot.com/2011/05/notd-leoparrrd.html

    o sa incerc si eu modelul tau, imi place mult si o sa te aununt sa vezi ce mi-a iesit. :)
    te pupic!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. @Diana- Multumesc :)
    Uite aici e link-ul - http://musicalhouses.blogspot.com/2010/07/how-to-fix-broken-nail-with-diy-tea-bag.html - doar ca eu nu am pus pe toata unghia ci doar pe crapatura si in jurul ei. Si am folosit cel mai ieftin Nail Glue :))) -vreo 2 lei sticluta - Sper sa te ajute si pe tine :)

    Acum ma uit la modelul tau :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena