BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

5 mai 2011

[NOTD] Sweet Bows

Hello! Sunt putin cam prea ocupata ca sa mai pot scrie zilnic :( As vrea sa pot scrie ,dar timpul nu-mi permite,si cand am cateva ore libere prefer sa dorm sau sa ies din casa :|

Nu stiu daca v-am mai spus dar am inceput scoala de soferi :D Deci alte ore taiate din ziua mea libera ... Mbu :| Nu-i bai ca trece si perioada asta si va voi bombarda cu postari ;))

Deocamdata vanez cadourile pentru giveaway-ul ce urmeaza cand voi avea 100 de followeri ;)) Inca nu stiu ce voi lua dar sigur voi gasi ceva dragut ,si sper sa va placa :D

Acum va las cu manichiura ce am facut-o acum 2 zile :D Dupa mine mi-as fi facut modelul pe toate unghiile, dar sefa e cam naspa si face urat ...si asa a facut deja , but who cares,really? :))) Cand m-a vazut cu manichiura de data trecuta - cea cu turquoise - a facut niste ochi :))) Da` chiar ...v-am spus ce mi-a "recomandat" in primele zile de munca? =)) Sa ma dau cu lac transparent :))) Nu si-a gasit persoana >:)) Am I bad sau ea e dusa? :)))

Am aberat destul pe azi :D Va las cu pozele :D
Cuticulele imi sunt cam uscate ca urmare a unei sesiuni intense de spalat vase X(











Sper sa reusesc sa fac o postare programata pe maine cu ulimele achizitii de cosmetice si accesorii :D

10 comentarii:

  1. Ce-mi placee:X
    Bravo:*
    PS:Care e povestea cu sefa?:-?Pare cam nesuferita:))Sunt noua pe blog-ul tau,de asta intreb.Banuiesc ca restul fetelor care te urmaresc stiu povestea:D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sefa ta e crazy n-o lua in seama...foarte frumos modelul, imi place...e bine si asa pe o unghie, daca erau fundite pe toate eu zic ca era prea incarcat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Sunshine - Mersi :D
    pai povestea e scurta ;)) M-am angajat la inceputul lunii aprilie la un magazin.Si lucrez o zi cu o zi ... naspa ... sefa si mai naspa :))) nu ma lasa cu biju-uri pe degete , cu manichiura .. da` eu nu ma las si tot imi fac unghiile >:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dia- Da, intr-adevar e :)) Si mie mi-a placut asa mai simplut si cred ca regretam daca faceam fundite pe toate :P

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos modelul :D imi place si combinatia de culori

    RăspundețiȘtergere
  6. Este perfecta asa cum este acum!Chiar imi place mult si o sa incerc si eu acest model pentru ca imi plac fundele.

    In legatura cu sefa,depinde ce magazin este...Daca este unul mai stilat,mai formal atunci inteleg cererea ei dar daca nu...Ma rog,fiecare cu regulile sale.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Greeneyes - Multumesc mult :*

    @Ela - Multumesc.
    pai magazinul e o covrigarie iar eu sunt la casa de marcat.Nu am treaba cu aluatul&stuff asa ca nu inteleg de ce se leaga de unghii si inele :))

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena