BlackCat`s    Blog

Nail Art and Beauty Blog

3 mai 2011

[NOTD] Flowers-Dots-Flowers

Off cat chin am avut cu manichiura asta :))) Pe langa ca trebuia s-o termin repede ca sa se usuce la timp , mi-am mai si bulit 3 unghii in timp ce ma imbracam ... Nu mai aveam timp sa le refac si nici macar sa le corectez asa ca au ramas asa - shame on me :P -

Inainte sa va arat "minunatele" poze vreau sa va multumesc ca ma cititi si sunt super happy ca am ajuns la peste 60 de followeri :D N-as fi crezut niciodata ca eu voi avea blog, si cu atat mai putin ca mi-l va si citi cineva ;)))

Azi am un net care merge numai in secvente , dar sper sa reusesc sa postez postul asta inca azi :))





4 comentarii:

  1. Ti-au iesit super ca intotdeauna. De unde ti-ai luat unealta aia de punctulete?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc :)
    Eu mi-am luat de dinafara, dar am vazut si aici in magazinele "cu de toate" cam la 4-5 lei si are 2 capete-una pt puncte mai mari iar cealalta pt puncte mai mici- Trebuie doar sa le cauti cu atentie :)) Eu pe unde am vazut erau tare bine ascunse ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca mi-ar fi iesit fire albe la acest tip de manichiura :p desi daca te uiti mai atent nu este chiar atat de inspaimantatoare,se poate realiza daca nu te gandesti cat o sa dureze si daca te lasi dusa de val.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu a durat chiar asa mult ;)) MAnichiura propriu zisa (fara baza si top coat) mi-a luat cam 15 min + inca vreo 5 pentru pilire,tratament,baza si top coat si spray fast dry :D Deci nu e asa mult :D

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comment-uri :*

© BlackCat`s Blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena